ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

Съгласно условията на чл.55 от ЗЗП потребителите имат право да се откажат от поръчката си в 14 дневен срок от получаването й. Това е възможно само когато продуктът не е използван и не е нарушена цялостта на опаковката му и търговския му вид. В този случай, ние от NOOTRO.ORG възстановяваме сумата за върнатата стока. Няма да бъдат приемани продукти, които са с увредена или нецялостна опаковка, със следи от одрасквания. При връщане на продукт/и, клиентът заплаща изцяло куриерската услуга. След като върнатата пратка е получена успешно, нашият екип ще се свърже с Вас, за да се разберете за начина, по който ще ви върнем парите.

ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИ

Име, презиме и фамилия:  ………………………………………………………………………….

Телефон номер за контакт:………………………………………………………………………….

Актуален E-mail ………………………………………………………………………………………….

Адрес на получателя: …………………………………………………………………………………

№ на поръчката:  ………………………………………………………………………………………..

Продукт, който желаете да върнете:   ………………………………………………………………………………………………………………….

Причина за връщане:   …………………………………………………………………………………………………………………

Сума за връщане:  ……………………………………………………………………………………..

Банкова сметка:  ………………………………………………………………………………………..

Допълнителна информация:……………………………………………………………………………………………..

ВАЖНО: Имате 14-дневен срок за връщане или замяна на продукт или за връщане на заплатената от Вас сума. Към продукта, който връщате, моля приложете касовата бележка и този формуляр.

След като получим пратката наш представител ще се свърже със Вас, за уточняване и възстановяване на сумата, която сте заплатили. Имайте предвид, че Вие заплащате цената на доставката за връщане на продукта. Ако продуктът, който желаете да върнете отговаря на условията за връщане, ще Ви възстановим сумата на посочените от Вас данни във формуляра за връщане, като сумата ще Ви бъде върната до 14 дни на банковата сметка, която сте посочили.

Забележка: Производителите непрекъснато променят спецификациите на продуктите. Макар да се опитваме да поддържаме описанията на продуктите, те не отразяват непременно най-новата информация, предоставена от производителя. Ние не носим отговорност за неправилни или остарели описания на продукти и/или изображения.

NOOTRO.ORG има право да променя по всяко време цените на предлаганите продукти, без предварително да информира за това.
NOOTRO.ORG  при необходимост има право да отказва поръчка, като предварително клиентът ще бъде уведомен.
NOOTRO.ORG не носи отговорност от намачкване или леко деформиране на опаковките и кутиите, тъй като това зависи от куриерската услуга.

Тези условия обвързват всички потребители. С натискането на бутона при регистрация, както и с направата на поръчка Вие безусловно се съгласявате с тях, приемате и се задължавате да спазвате тези условия.

Ако не сте съгласни с посоченото по-горе моля не използвайте онлайн магазина NOOTRO.ORG.